Dezbatere publică din 13.12.2023 DFMT

privind Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Organigramei, a Statului de Funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara.

Primăria Municipiului Timişoara invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind următorul proiect de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Organigramei, a Statului de Funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara.

Evenimentul are loc în data de 13.12.2023, ora 16:00 în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. CD Loga nr. 1, etaj 1.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu valoare de recomandare, pentru participarea la întâlnire și luarea cuvântului cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: [email protected], până la data de 12.12.2023, ora 15:00.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat mai jos:

https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=AB781D357296849DC2258A76002DF117

Minuta dezbaterii publice

Este utilă această pagină?