Dezbatere publică din 27.09.2023

Privind Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic General ­ Municipiul Timișoara și a Regulamentului Local de Urbanism aferent.

Astăzi, 22.09.2023, Primaria Municipiului Timișoara invită toate persoanele interesate, la întâlnirea de dezbatere publică a următorului proiect de act normativ: Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic General - Municipiul Timișoara și a Regulamentului Local de Urbanism aferent.

 Evenimentul are loc in data de 27.09.2023, ora 17:00 în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. C.D. Loga, nr. 1, et. 1.

 Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu valoare de recomandare, participarea la ședință, luarea cuvântului, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcției Secretariat General - Serviciul Administrație Locala sau în format electronic la adresa: camelia.crisan @primariatm.ro, pana la data de 26.09 .2023, ora 12:00.

 Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt iși vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.

 Durata limită de exprimare a punctelor de vedere, este de 3 minute pentru fiecare participant.

Este utilă această pagină?