P.U.Z. - „Dezvoltare zonă producție – depozitare nepoluantă, showroom”, intravilan Timișoara, zona Calea Aradului, CF nr. 426420, CF nr. 441560, inițiator SC LERNER COMPANY SRL, proiectant SC ARHITECT TRÎMBIȚAȘ SRL

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 - etapa elaborării propunerilor PUZ și RLU aferent, de informare și consultare a publicului cu privire la documentația: 

Plan Urbanistic Zonal „Dezvoltare zonă producție – depozitare nepoluantă, showroom”;
Amplasament: zona Calea Aradului, CF nr. 426420, CF nr. 441560;
Inițiator: SC LERNER COMPANY SRL;
Proiectant: SC ARHITECT TRÎMBIȚAȘ SRL;


Observațiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relaționare Directa cu Cetățenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected], până la data de 23.02.2024.

Consultarea documentației poate fi făcută pe site-ul Primăriei municipiului Timișoara www.primariatm.ro în secțiunea Administrație / Primăria / Direcția Generală Urbanism și Planificare Teritorială / Planuri urbanistice zonale / Etapa 2 de informare și consultare sau la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, în perioada 30.01.2024 – 23.02.2024.

Întâlnirea cu proiectantul se va desfășura prin platforma online Microsoft Teams în data de 13.02.2024, timp de o oră, de la 13:00 la 14:00, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări proiectantului cu privire la documentația numită mai sus.

Cetățenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online Microsoft Teams, vor anunța intenția de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12:00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Răspunsul la observațiile transmise va fi expediat prin poștă sau pe mail (la cerere) și poate fi consultat pe site-ul Primariei Municipiului Timisoara www.primariatm.ro în secțiunea Administrație / Primăria / Direcția Generală Urbanism și Planificare Teritorială / Planuri urbanistice zonale / Etapa 2 de informare și consultare.
Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare PUD/PUZ, Direcția Generală Urbanism și Planificare Teritorială - Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256/969 (L-J, 14:00-16:00), e-mail: [email protected].

Este utilă această pagină?