PUZ - ”PUZ - Locuințe și dotări complementare parcelele 433979 și 433980 Timișoara” Amplasament: str. Grigore Alexandrescu CF nr. 402967, Timisoara

Inițiatori: Nistor Constantin și Paraschiva, Nistor Daniel, Nistor Estera, Nistor Corneliu, Nistor Emanuel, Nistor Lucreția, Usciuc Lidia, Drăghici Tabita, Nistor Samuel Proiectant: B.I.A Bugar Savu

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Informare și Consiliere Cetăţeni (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected], pana la data de 23.07.2024.

Consultarea documentaţiei poate fi făcută pe site-ul Primariei municipiului Timisoara www.primariatm.ro in sectiunea Administrație/ Instituția Arhitectului Șef (Urbanism)/ Informări și consultări publice/ Planuri urbanistice zonale/ Etapa 2 de informare si consultare sau la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, în perioada 28.06.2024 – 23.07.2024.

Intalnirea cu proiectantul  se va desfasura prin platforma online  Microsoft Teams in data de 09.07.2024, de la 12:00 la 13:00, în cadrul careia pot fi adresate întrebări proiectantului cu privire la documentaţia numită mai sus.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online Microsoft Teams, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail, pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa intalnirea de pe platforma online.

Raspunsul la observatiile transmise va fi expediat prin poștă sau pe mail și poate fi consultat pe site-ul Primariei Municipiului Timisoara www.primariatm.ro în secțiunea Administrație/ Instituția Arhitectului Șef (Urbanism)/ Informări și consultări publice/ Planuri urbanistice zonale/ Etapa 2 de informare si consultare.

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Compartimentului Avizare PUD/PUZ, Serviciul Planificare Urbană, Instituția Arhitectului Șef - Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: [email protected].

Este utilă această pagină?